Автор
Woman.bg

Брад Пит и Анджелина Джоли заедно на синия килим

Десетки разтворени чадъри и дебнещи фотообективи посрещнаха една от най-обичаните холивудски двойки, която се появи за официалното представяне на филма „Господарка на злото“ в Лондон.

В тон със зловещата визия на филма, семейство „Бранджелина“ беше решено изцяло в черно, откроявайки се на тематичния син килим, по който минаха всички гости на събитието. Освен тях, камерите успяха да уловят още Ел Фанинг, Сам Райли и Лесли Менвил, които съживяват някои от най-завладяващите герои от фентъзи приключението.

Четете още: Брад и Анджелина отново заедно на екран

В зрелищния 3D екшън „Господарка на злото“ Анджелина Джоли се превъплъщава в образа на властната Злодеида. За актрисата, която не се е появявала на екран от почти четири години, този персонаж бележи грандиозното й завръщане към света на голямото кино. Ролята превръща 38-годишната красавица в наранена и разярена магьосница, решена да отмъсти за сполетялата я несправедливост. „Мисля, че за зрителите е интересно да научават нови неща за героите, които смятат, че познават. Харесват неразкритите тайни. Във филма има много приключения, екшън и хумор, страхотни автентични персонажи“, коментира Анджелина и допълва: „Постарахме се да осигурим на публиката страхотно изживяване. Както във всички велики филми на Дисни, и тук има история, която дава поука и притежава душа и мъдрост, но тук сме добавили и доза забавление“.

Четете още: Любимите обувки на Анджелина Джоли

Ел Фанинг, която влиза в образа на красивата принцеса Аврора, коментира пред камерите на събитието: „Цялото преживяване – това, че играя принцеса – за мен е сбъдната мечта. Когато бях малка и хората ме питаха каква искам да стана като порасна, аз казвах принцеса на Дисни. Защото това е мечтата на всяко момиче. Това, че се случва наистина, направо е невероятно.” За своята героиня актрисата споделя: „Аврора е невинна и наивна, защото израства изолирана в горска къща и не познава външния свят. Тя не знае, че трябва да се страхува от някои неща и затова е толкова добронамерена и обичлива към всичко и всички. Затова, когато се запознава със Злодеида, тя не се плаши.“
Редом до двете звездни дами на голям екран в „Господарка на злото“ застават Шарлто Копли („Сектор 9“, „Елизиум“), Сам Райли („По пътя“), Имелда Стонтън (поредицата „Хари Потър“), Джуно Темпъл („Тримата мускетари“, „Черният рицар: Възраждане“) и др.

„Господарка на злото“ е режисьорски дебют на доказалия се като експерт по визуалните ефекти и дизайнер на продукции Робърт Стромбърг, работил по „Аватар“, „Алиса в страната на чудесата“, „Оз: Великият и могъщият“, „2012“, „Игрите на глада“ и „Животът на Пи“.
Продуцент на „Господарка на злото“ е Джо Рот, в чиято филмография са емблематичните продукции „Алиса в страната на чудесата“, „Снежанка и ловецът“ и „Оз: Великият и могъщият“. Изпълнителни продуценти са Анджелина Джоли, Дон Хан, Мат Смит, Палак Пател и Сара Брадшоу. Сценарият е дело на Линда Улвъртън, чиито най-известни филми са „Красавицата и звярът“, „Цар Лъв“ и „Алиса в страната на чудесата“.

„Господарка на злото“ излиза на 30 май 2014 г. в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.