Брад Пит и Анджелина Джоли винаги са били изключително земни въпреки слава и солидните си финансови възможности, с които разполагат.

Двамата многократно са доказвали, че се стремят да водят максимално нормален живот. Например началото на лятото, когато заминаха на почивка, те решиха да летят до ваканционната си дестинация не с частен самолет, както правят голяма част от колегите им звезди, ами с обикновен полет на Еър Франс и то икономична класа. Прочетете повече по темата и вижте още снимки тук!

Холивудски звезди, започнали връзката си на екрана

Сега семейство Джоли-Пит отново спечели възхищението на феновете си, след като в интервю Брад Пит сподели, че той съвсем сам, а не цяла армия от готвачи, е подготвил трапезата за Деня на благодарността.

51-годишният актьор обясни за "Extra", че готви всяка година на празника за цялото семейство, като около приготовленията се е превърнал в истински спец с пуйката, въпреки, че "ставало истински хаос в кухнята".

Брад Пит и Анджелина Джоли имат шест деца и определено звездата е имал доста работа, за да нахрани всички. Анджелина от своя страна пък многократно е споделяла, че не умее да готви и оставя любимия си сам да се вихри в кухнята.

Брад и Анджелина за сп.Vanity Fair