Автор
Woman.bg

Брад иска да се събере с Анджелина, тя го игнорира

Западни медии разкриват, че Брад Пит все още е влюбен в Анджелина Джоли и не желае да приеме, че с брака им е свършено.

Източници на Dailymail.co.uk споделят, че актьорът не е на себе си и е изпаднал в емоционална криза, защото въпреки че Анджелина и преди го е заплашвала с развод, той не е вярвал, че тя наистина ще прибегне към тази крачка. Медията също така допълва, че Брад е съзнавал, че двамата имат проблеми, но е бил убеден, че със съпругата му ще успеят да ги преодолеят и че тя би се борила, за да запази отношенията им.

Брад Пит е много разочарован от публичността на раздялата им, а негов приятел разказва: "Той е емоционално разкъсан. Беше готов да направи всичко, за да спаси брака им и изобщо нямаше представа, че Анджелина вече се е отказала от него. Той искаше да предпази децата. Не искаше цялата тази публичност".

Но след като раздялата им е вече факт, най-важното за Пит е децата да са добре и случващото се да не повлияе на емоционалното им състояние, допълва източникът.

Дженифър Анистън за развода на Брад и Анджелина: "Това е карма!"



От Dailymail.co.uk разкриват и друга интересна подробност около развода на годината – веднага след като е депозирала молбата си в съда, 41-годишната актриса е блокирала телефонния номер на отчуждения си съпруг и упорито игнорира всеки негов опит за контакт с нея.

Оказва се също така, че макар и да е подала молба за развод в понеделник, Анджелина е взела решението да се раздели с половинката си по-рано, защото още на 19 септември, таено от Брад, е наела нова къща, в която да живее с децата си.

Анджелина Джоли е приета в болница!