Автор
Woman.bg

Брад и Анджелина излязоха на романтична вечеря (снимки)

Брад Пит и годеницата му Анджелина Джоли излязоха на романтична вечеря за двама в Австралия. Покрай 6-те си деца, успешните си кариери и хуманитарната работа на актрисата, двамата все по-рядко са засичани заедно, а още по-малко без компания.

Холивудската двойка обаче реши да се порадва на интимни мигове в рибен ресторант в Еърли Бийч, Куинсланд, който според слуховете бил любим на Никол Кидман и съпруга ѝ Кийт Ърбан.

38-годишната Джоли изглеждаше прелестно в черния си тоалет и обувки на висок ток в златисто. Брад се прояви като джентълмен, като отваряше вратата за своята любима и я водеше закрилнически за ръка, докато двамата минаваха през тълпата от фенове.

Четете още: Брад Пит с нова прическа и без брада

50-годишният актьор беше избрал за свое облекло бежови панталони, бяла риза и светли кубинки. Според очевидците двамата се държали като влюбени тийнейджъри през цялата вечер в заведението.

През последния месец Джоли е заета да снима своя нов режисьорски проект „Unbroken“ в Голд Коуст, Австралия. С нея са и шестте и деца на двойката. От своя страна Пит прекарва времето си между Англия, където снима филм, САЩ, където в момента тече награден сезон и Австралия, където е семейството му, припомнят от tialoto.bg

Четете още: Анджелина и Брад осиновяват поредно дете