Вдъхновение за редица звезди в R&B музиката – Boyz II Men , ще разтопят българската публика на 12 декември в зала 1 на НДК, по покана на OFF ON ENTERTAINMENT.

Златните им хитове от миналото като: “End of the Road”, “I’ll Make Love to You”, “One Sweet Day, ще отведат меломаните в едно красиво изживяване.

Boyz II Men е R&B групата с най-големи продажби за всички времена - поразителните 60 милиона продадени албуми.

Причината за това е пределно ясна - в над 20 годишната си история триото остави на феновете си богат каталог от хитове с уникални хармонии и вечни теми.

Не спират да създават нови албуми и хитове, които представят по уникален начин в цял свят.

През септември се очаква да излезе новият им албум със заглавие - “COLLIDE”.

Най-нетърпеливите фенове вече могат да намерят две от песните в iTunes.

Дойде ред и на БГ публиката да се наслади на великолепието на четирикратните носители на наградата Grammy - Boyz II Men.

Концертът в София е част от европейското турне на триото, което ще стартира в края на 2014г.

12 декември, зала 1 на НДК
Начало 20:00ч
Билети в мрежата на EVENTIM

За Boyz II Men :

Boyz II Men си остава една от най-истинските R&B култови групи в историята на музиката. Американската група предефинира известна R&B банда и през 1990г. сформират квартет, с участието на Michael McCary, Nathan Morris заедно с Wanya Morris и Shawn Stockman. Създават безброй хитове, които се харесват на феновете от всички поколения.

През 2003г. Boyz II Men стават трио, защото Michael McCary напуска групата поради здравословни причини.

В над 20- годишната си история създават класиките в жанра: “End of the Road”, “I’ll Make Love to You”, “One Sweet Day и много други.

Спечелените награди са много: 4 “Grammy”, 9 American Music Awards, 9 Soul Train Awards, 3 Bilboard Awards и MOBO Award 2011 за значителен принос в музиката.

Освен правенето на музика, благотворителността също е характерна за Boyz II Men – групата има собствено благотворително начинание, наречено Boyz II Men House, която оказва помощ на хора и организации, които се фокусират върху подобряване качеството на живот и помагат да се отключи човешкия потенциал, докато допринасят за здравето и жизнеността на тези, които са по-малко успели.

Триото подписа договор за издаване и запис с BMG и не закъсня и новината за новия, дългоочакван албум “COLLIDE”, който ще стане факт на пазара през септември тази година.