Актуалната приятелка на тв продуцента Андрей Арнаудов - моделът Бориса Тютюнджиева, се появи с подпухнало лице и поне 10 килограма отгоре на морско парти.

В опит да скрие промяната в теглото си брюнетката бе облякла жълта туника. Рязката промяна в теглото й предизвика и слуховете, че манекенката е бременна и ще дари с наследник Андрей, пише "Монитор".

Четете още: Бориса Тютюнджиева на ваканция с тайно гадже

Двамата се появиха на парти по случай откриване на клуб в Лозенец. Продуцентът на тв шоуто „Къртицата”, в рамките на което между двамата за пръв път припламнаха искри, не прикриваше чувствата към моделката и непрекъснато я прегръщаше.


Силно промененият външен вид на моделката веднага породи вълна от коментари сред гостите, че красавицата чака дете от гаджето си.

Четете още: Кое е това момиче?

Масло в огъня на слуховете за евентуална бременност наля и фактът, че Андрей и Бориса смятат да се скрият целия месец юли в италианската провинция Катания. Пътуването ще е със самолет, а билетите са били резервирани още в края на май, но не от Андрей, а от негов доверен човек.

На купона певицата Нина Николина за сефте се появи с половинката си Макс. Иначе доста потайна за личния си живот, миналата вечер изпълнителката на „Не мога” не се притесняваше да бъде снимана с мъжа си. Влади Ампов-Графа също дойде с жена си Мария. Двамата танцуваха почти до зори.