Автор
Woman.bg

Бохемски стъпки в новите обувки на пролетта

Дали за свободното време, или за лежерен работен ден, представяме ти 5 бохемски визии обувки, с които няма да останеш незабелязана.

Светли тонове с метален елемент
За пролетно-летния сезон можеш да избереш обувки, които да са в цветъл нюанс, в съчетание с метален елемент. Те са перфектни както за разходка през уикенда, така и за през работната седмица, тъй като са в небрежно-елегантен стил и можеш да ги носиш дори с подходящата рокля или сако.

Цветен акцент
Обувките в по-нетрадиционен цвят дават доза закачливост в ежедневието. Можеш да ги съчетаеш както с дреха в същия цвят, така и с монохроматичните бяла и черно, за по-голям контраст. За хипи-етно визия заложи на ефирна рокля в също толкова ярък цвят.

Повече по темата четете тук: 4 модела обувки за пролетна сватба

В телесен цвят
Обувките в телесен цвят за пореден сезон са на мода, като те са актуални както за боти, сандали и за ниски „балеринки“. Те са идеален аксесоар за по-цветни дрехи, които да внесат пролетно насроение в твоята визия. Дай воля на фантазията и експериментитай, докато обувките в телесен цвят се грижат за изчистеността на визията.

Новите-стари платформи
Вярваш илине, 90-тарската визия на подобни "гумени" платформи в момента е много модерна, според колекциите на световноизвестни дизайнери. Сандалите с платформа са перфектни за летните месеци, за почивка на морето, както и за разходка в парка. Удобни са, като могат да бъдат съчетани най-вече с по-спорни дрехи в различни цветове. Избери си по-неутрален цвят от обувките с подобни платформи – например черно или бяло, за да имаш възможности за различни допълнения на визията.

Още по темата четет тук: Харесват ли ви елегантните обувки на Джей Ло?