Искахме да започнем седмицата с нещо запомнящо се, красиво и елегантно. Какъв по-добър начин да получим всичко това, поглеждайки към зимната колекция за 2014-а на любимата модна марка на много жени Dolce & Gabbana.

Нека ви припомним първите стъпки в модата на това страхотно дуо: Доменико Долче е роден на 13 септември 1958 година в Полици Дженероса (Италия), а Стефано Габана – на 14 ноември 1962 година във Венеция, според някои източници – в Милано (Италия). Двамата се запознават в Милано през 1980 година, работейки за една и съща модна къща. Когато през 1982 година създават общо дизайнерско консултантско студио. Така с времето то прераства в известната днес модна къща “Dolce & Gabbana”.

Долче и Габана имат милиони почитатели, не просто клиенти. Те не спират да впечатляват с качество, стил и удобство.

Новата им колекция е отражение на тяхната същност и ценности, а дамите по цял свят ги боготворят.

Драматичната колекция, включваща изключително елегантни и едновременно с това сексапилни модели, е идеална за всяка дама, която обича всичко луксозно, женствено и уникално.

Творенията на Доменико и Стефано са достъпни за дамите, не само защото са пазарно ориентирани и имат комерсиален характер, но и защото са максимално близки до очакванията на потребителите. Дрехите им са свежи, актуални и неподправени с доза сексапил.

Четете още: Данъчните проблеми вдъхновиха Dolce&Gabbana за новата им колекция