Автор
Woman.bg

Бог прати близнаци на семейство, изгубило двама синове

Животът всъщност понякога поднася чудеса и тази история е доказателство за това. Мъж и жена, които преди две години изгубиха двамата си синове при автомобилна катастрофа, в понеделник станаха горди родители на близнаци, отново момчета.
Джентри и Хадли Едингс приветстваха на бял свят Исая Добс и Амос Рий, като вторите им имена са на починалите им братчета, които те никога няма да видят.
Мъжът и жената са били на 28 години, когато в катастрофа в Северна Каролина губят двегодишния си син Добс. По време на инцидента Хадли е бременна в осмия месец, като веднага й е направено секцио. Бебето за съжаление си отива два дни след операцията.


Шофьорът на камион, който блъска колата им, излежа едногодишна присъда в затвор и бе освободен съвсем наскоро. Джентри и Хадли дори вече са му простили. Наскоро те казаха: „Надяваме се да държим ръцете ти в рая с нашите деца!“
Двойката оповести бременността си във Фейсбук по-рано тази година, като споделиха, че тяхната вяра им е помогнала да минат през тези две изключително тежки години.
Джентри е духовен водач в църква в гр. Шарлът, Северна Каролина, а жена му преподава в храма на деца в предучилищна възраст. През 2015 г. двойката обяви: “Бог изпрати децата ни на мирно място, така че и ние сме в мир.“