Автор
Woman.bg

Боби Браун присвоил имуществото на дъщеря си

Боби Браун прибрал имуществото на покойната Уитни Хюстън. Това скандалният певец направил доста ловко, оформяйки попечителството на дъщеря си и нейните активи, докато тя е в кома. А тези активи са наследени от майка й Уитни Хюстън, която почина през 2012 г.

Междувременно членове на семейството твърдят, че Боби Кристина едва ли ще излезе от комата.

Миналата седмица в медиите се появиха съобщения, че 22-годишната Боби Кристина била излязла от комата. Но скоро след това информацията бе опровергана от нейни роднини, които заявиха, че младата жена все така остава в мозъчна смърт.

После стана известно, че тя има непоправимо увреждане на мозъка. Това бе разкрито от баба й Сиси Хюстън. Тя добави, че внучка й така и не е дошла в съзнание.

Четете още: Мистериозни наранявания по лицето Боби Кристина

През това време Боби Браун оформил попечителството над имуществото на дъщеря си, включително върху дома, в който в края на януари тя бе намерена в безсъзнание във ваната.

Причината за състоянието й остава неизвестна. Според едната версия младата жена посегнала на живота си, защото не могла да се оправи от смъртта на майки си. Според другата версия тя била ударена от съпруга си Ник Гордън, с когото често имали кавги.



Източник: БГНЕС