Никол Шерцингер е една от най-сексапилните и талантливи жени в музикалния шоубизнес. Тя може да се похвали с изключителна фигура и успешна кариера.

Горещата г-ца Шерцингер има тяло и форми, на които много момичета биха завидели, а много мъже биха искали да се насладят.

Никол взриви Бърмингам в събота вечер с участието си на концерта „Free Radio Live“.

Четете още: Никол Шерцингер с роля в легендарен мюзикъл

Никол определено има страхотен стил на обличане и знае как да подчертае перфектното си тяло. Преди време певицата бе споделила, че не е сред щастливките, които хапват всичко и не им се лепи. Тя полага много усилия и желязна дисциплина, за да извае тялото си такова, каквото е. А то е просто перфектно!



36-годишната звезда се появи с впечатляващ тоалет, състоящ се от широки и удобни панталони с множество черни паейти, къс черен топ и секси обувки на висок ток.

Има ли жена, която да не мечтае за такъв плосък и стегнат корем?! Освен идеална фигура, половинката на Люис Хамилтън.



Уникалната красавица поддържа формата си много стриктно. „Аз тренирам по пет дни в седмицата, два пъти на ден. Спортът ми помага да остана във форма и да имам фокусирано и здравословно състояние на ума... когато всички излизаха петък и събота да се забавляват, аз бях във фитнеса!", признава Никол.

Четете още: Разработват храна, която гори мазнини

"Тичането ми се отразява страхотно. Именно тогава получавам най-добрите идеи за музиката си. То укрепва съзнанието ми и ме кара да се чувствам на 100% в кондиция. Предпочитам да го правя рано сутрин, дори ако успея да отделя само 20 минути“, допълва брюнетката.

ВИДЕО: