Автор
Woman.bg

Бляскавите бижута с марка „Дженифър“ за Endless Jewelry

Дженифър Лопес показа колекцията си от бижута със съвместното парньорство на Endless Jewelry. Плодовете на това сътрудничество са изключително стилни и красиви, както и първата рекламна снимка на линията гривни и висулки.

Четете още: Поредна зашеметяваща визия от Джей Ло

Джен се превърна в лице на колекцията, тъй като едва ли може някой по- добре от нея да представи бижута, вдъхновени именно от личния й блясък, харизма и стил.

Очевидно е, че певицата е доволна от свършената работа: „Моята ексклузивна колекция с Endless Jewelry изглежда едновременно забавна и елегантна. С моите бижута всяка жена ще може да подчертае допълнително своята индивидуалност. Endless Jewelry са създадени, за да напомнят на жените, че са красиви и уникални.”

Изпълнителният директор на бранда Еспер Нилсън също е във възторг от сътрудничеството с певицата: „Ние предлагаме на жените възможността да изразят собствения си стил. Именно умелото комбиниране и съчетаване на нашите ювелирни изделия ще позволят на собственичките им да се откроят от тълпата, пише inlife.bg.

Четете още: Кожената лейди Дженифър Лопес

Нестандартният стил и харизма на Дженифър се вписват перфектно в идеята на колекцията. Ние сме горди и щастливи с прекрасното и, надяваме се, дългосрочно сътрудничество с Лопес.”

ВИДЕО: