Автор
Woman.bg

Бляскавата сватба на Мария и Християн (снимки)

Сред колегите дошли да поздравят Мария, бяха Емилия, Ани Хоанг и Люси Иларионов, Азис, Елена Паришева, Андреа и др. Кумове на певицата и Християн са бащата на младоженеца – Добромир Гущеров и половинката му Диди.

Фолкдивата Мария, известна в светското пространство с прякора си Отварачката, спретна истинска кралска гощавка за гостите на партито по случай сватбата й с милионерския наследник Христиан Гущеров.

Четете още: Вижте папарашки снимки от подписването на Мария

Двамата подписаха във вторник, а в събота бе църковната венчавка, а след нея и мащабната почерпка в стил “кралска гощавка”. 5-степенно меню, копринени салфетки и изтънчени отлежали напитки бяха само част от глезотиите, които младоженците бяха подготвили за близки и роднини в празничната нощ. За всеки гост на масата Мария и Гущеров бяха приготвили специална кутия подаръци за спомен от сватбата.

Певицата и съпругът й пристигнаха малко след 18 часа вчера в столичния грандхотел, докарани от лъскав мерцедес.

В сватбената кола се возеха Мария, Христиан и малката Марая, а зад тях с тузарски джип пристигнаха сестрата на певицата, Ирена, и майка им.

„Много съм щастлива, стискайте палци да сме много готини тази вечер”, с усмивка сподели пред „Монитор” Мария секунди преди да влезе в банкетната зала.

Неотлъчно до нея бе дъщеричката й Марая, която бе с копие на тоалета и прическите на мама и дори носеше същия букет в ръката си, но в миниверсия.

Мария блесна с удивителна рокля, изработена специално за нея от световната модна къща Ermanno Scervino.

“Имам честта да бъде изработена от моя любим дизайнер, лично за мен. Роклята е направена така, че да е много удобна”, сподели изпълнителката в предаването “На кафе”.