Автор
Роси Кацарова

Бляскавата Мелания Тръмп изуми с тоалет!

Остават броени часове до официалното встъпване в длъжност на Доналд Тръмп, което несъмнено е събитието на месеца, а може би и на годината.

Истината е, че медиите се вълнуват колкото от предстоящата клетва и официалното превръщане на магната в 45-ия президент на САЩ, толкова и от визията, на която ще заложи изящната му съпруга Мелания Тръмп за повода.

Тя може да е висока и да има перфектни мерки, но това не значи, че ѝ липсват главоболията около избора на тоалет за клетвата на съпруга ѝ, която ще се състои по-късно днес.



Причината е, че редица световноизвестни дизайнери, сред които Том Форд, Марк Джейкъбс и една от любимките на Мишел Обама - Софи Тиале, отказаха да обличат известната дама, защото не искат името им да бъде свързано с нейното. Не защото те, като по-голямата част от хората в модната индустрия, клонят към Демократическата партия и дори спонсорираха кампанията на Хилари Клинтън, но и защото не одобряват личността на самия Тръмп.

Досега модният елит винаги се е надпреварвал да облича първата дама в деня на встъпване в длъжност на президента, независимо от това коя политическа партия е той. Причината е, че тоалетът, който облича първата дама по време на официалната част, се съхранява в Националния музей на американската история, което автоматично увековечава съответния дизайнер.



Какво ще носи Мелания за паметното събитие днес и чие произведение ще е то, не знаем, но ако съдим по-изящната визия, която демонстрира на официална вечеря вчера, със сигурност ще бъде нещо запомнящо се и красиво.

Вечерята бе със спонсорите на кампанията на Доналд Тръмп, а на нея източноевропейската му половинка блестеше с тоалет, съчетаващ ефектност и екстравагантност - именно златиста рокля, дело на родения в Бейрут Рийм Акра. Великолепната дреха загатна, че може би противно на очакванията Мелания ще успее да блесне със стил, но дали ще се откаже от европейските дизайнери, които са нейна слабост, каквото е едно от негласните изисквания към първата дама, само времето ще покаже.