Талантливата аренби певица и бивш член на групата „Destiny's Child” Кели Роуланд демонстрира гордо бременното си коремче.

Само преди дни тя показа наедрялото си коремче на награждаването на MTV, провели се в Калифорния. Кели за първи път мина бременна по червения килим и трябва да отбележим, че изглеждаше повече от зашеметяващо!

Четете още: Кели Роуланд: Споменът за Уитни е всичко

Наградите на MTV нямат славата на събитие с твърде официален дрескод. Дори напротив, на звездите е позволено да се обличат, както намерят за добре и за удачно.

Визията на Кели беше много подходяща за подобно събитие. Бляскавата й рокля е на модна марка Kaufmanfranco.

Въпреки напредналата бременност Кели реши да присъства на събитието и нямаше нищо против да бъде щракната от множеството фотографи.

Красивата звезда изглеждаше в много добра форма, тя сияеше от щастие и няма търпение бебето да се появи на бял свят.

Съвсем скоро изпълнителката ще дари с наследник съпруга си Тим Уидърспуун. За отрицателно време животът на звездата придоби пълен обрат в още по-положителна насока. През май тя се венча за Тим в Коста Рика в тесен кръг. "Беше бърза и скромна церемония със само около 30 души" - разказва техен близък.

* Кели и Тим

На друго събитие, състояло се дни след церемонията на MTV, Кели предпочете по-небрежен и удожен тоалет, състоящ се от сива рокля, подчертаваща коремчето й.

Един от най-важните периоди в живота на всяка жена, безспорно е времето, когато износва детето си. И точно тогава тя заслужава да се чувства стилна и изключително уверена. Според нас Кели е от жените, които се наслаждават на този важен период и го прави със стил и вкус.

Харесват ли ви визиите на бъдещата майка?

Четете още: Кели Роуланд показа пораснало коремче