Галеници на модата и красотата, те са представители на съвременния стил. Елегантни мастъри на модата. С всеки следващ ден, следим изисканите им подвизи, желаейки някой ден да бъдем като тях или почти. Модни икони, майстори в сферата на грима, властелини на интернет пространството, всички те имат всичко, за което мечтаем. Вижте, за да имате и вие.

Всяка сутрин един и същи ритуал, включваме компютъра и/или мобилното си устройство и ги посещаваме - блоговете на тези, които разказват красивото си ежедневие със стилни фотографии и статии, богати на информация и ценни съвети за всичко, което е тренди.

Фиксирали погледи в екрана, всички (е, добре - повечето от нас) се възхищават на тези жени, на възраст от 25 до 40 години, сред които са Надя Сивкова, Ирина Денева, Сабина Панайотова и не само. Всяка една от тях е специалист в избраната от тях сфера: мода, красота, образование, медии и др.

Искате да научите как да се гримирате като истински професионалист? Надя е майстор-гримьор, от който може да научите полезни техники за нанасянето на сенки за очи, спирала, руж и много още.

Интересувате се от медии и комуникации? Сабина Панайотова е вашият човек! Тя не само разбира, но смело изявява своите мнения по множество въпроси. Освен това, благодарение на нея и други активни дами TEDxMladostWomen e факт в България.

Тези от нас, искат да знаят всичко за всички у нас, могат да надникнат в lifestyle света на Мария Илиева, известна като LaMartinia.

Кой е казал, че ПР-ът и Маркетингът не са на мода? Деси Бошнакова и Поли Козарова доказват точно обратното с вълнуващите им писания.

Говорейки за модерни и модни вълни Ирина Денева е тази, която ще каже "Кой, какво да облича!"

A Tаня Русева е гуру на всички съвременни майки.

Ако искате да бъдете една от тях, започнете още сега. Защото мечитите се сбъдват.