Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, време е да се поглезите. Любовни мисли терзаят Рибите...

Овен- Можете да правите нови планове за бъдещето. Вие сте способни сега да стигнете до верни изводи. Ще се почувствате комфортно в обществото на ваши приятели. Пазете жизнените си сили, които все още са слаби.

Телец-
Денят носи леко противоречив характер. Жизненият ви тонус ще спомогне да се справите с много неща, стига да решите да предприемете действия. Ще успеете обаче, само ако реално оцените действителността и детайлно обмислите предстоящите си действия.

Близнаци- Днес потърсете отново себе си. Уединението ще ви помогне за това. Отделете си достатъчно внимание, поглезете се, намерете си развлечение, докато се почувствате добре. Подарете си сами този ден!

Рак- Не е изключено днес вашите действия да носят импулсивен характер. При решението на многото въпроси се опитайте да призовете на помощ интуицията си, която ще ви подскаже най-правилното засега решение.

Лъв- Денят носи смесено влияние. Нараства вашето жизнено и енергийно равнище. Чувствате се достатъчно комфортно и удобно на мястото си. Стремете се преценките ви да бъдат точни и не бързайте с предприемане на промените.

Дева- Днес сте особено стриктни и дисциплинирани и това ще ви спаси от излишни разходи. Можете да се заемете спокойно с вашите дела и да ги приведете към изпълнение. Предприемете контакти с приятели.

Везни- Изразходвайте своята енергия разумно и не прекалявайте с прекомерната активност. Удачен ден да изгладите влошени отношения, за общуване, контакти. Недейте да откровеничите с хора, които малко познавате.

Скорпион- Изпускате добри възможности и недооценявате детайлите. Пазете се от излишни финансови разходи. Не са изключени неочаквани визити във вашия дом, които да объркат плановете ви.

Стрелец- Денят е изменчив, но постепенно всичко ще се стабилизира. Положете повече усилия да направлявате обстоятелствата, но не на всяка цена. Не рискувайте да потънете в разбора на собствените си грижи.

Козирог- Следвайте нормалният си ритъм за деня. Не позволявайте на другите да обсебят ценното ви време - някои неща после трудно ще наваксате. Не се поддавайте на провокации и манипулиране.

Водолей- Вашата енергия и увереност за момента са на високо ниво. Готови сте да воювате срещу всичко, което ограничава индивидуалната ви свобода на действие, но сте в конфликт и със собственото си его.

Риби- Днес сте много ларж. Внимавайте да не загубите чувството си за мярка, което ще се отрази на вашия портфейл и на още други неща. Ще ви вълнуват въпроси, свързани с противоположния пол.