Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, очаквайте приятна изненада в любовта. Риби, внимавайте с алкохола!

Овен – Сега вие може да не се окажете способни да оцените обективно променящата се ситуация – както на професионално равнище, така и личните отношения. Постарайте се към всичко, което ви предложат, да се отнесете със здрав скептицизъм.

Телец –
Много въпроси могат да възникнат относно работата, с която ще трябва да се справяте сами. Не се вълнувайте и не вземайте прибързани решения. В този ден не демонстрирайте никакви свои успехи, постижения, приятели, даже и покупки. Може да се сблъскате с черната завист, която да отслаби вашата енергия.

Близнаци – Вие ще бъдете способни да покажете завидни ораторски умения, да убедите когото искате в своята правота или мнение. Пред вас могат да се отворят много врати, но не грабвайте предложенията веднага. Същото важи и за любовта. В тази област може да очаквате приятна изненада.

Рак – Това не е най-подходящият момент да изяснявате връзката си с любимия човек. Може да реагирате на възникващите обстоятелства по-емоционално, отколкото обикновено, и сте в състояние в разгара на конфликта да наговорите много излишни неща. Неподходящ ден за нови запознанства.

Лъв – През дадения период сте надарени с голяма сила и основната задача е къде да я реализирате. Може би имате натрупана много работа, за която дълго време не ви е достигало време. Сега вече може да се разделите с нея. В отношенията с любимия човек поемете организирането на съвместния отдих.

Дева – Делата ви ще се движат чудесно при положение, че спазвате честно всички правила. Ако извършите нещо неблагопристойно, веднага ще получите възмездие, а това може да навреди на репутацията ви. С партньора си бъдете по-нежни и проявете въображение в съвместната игра.

Везни – Никакви емоционални изблици няма да има, освен ако не ги устроите вие самите. Да развалите своето настроение и на партньора си ще можете, ако се заядете за дреболии и подробности без причина. Имайте предвид, че негативните емоции сега са противопоказни.

Скорпион – Сега ще можете да преодолеете препятствията, които може да са поставени пред вас от завистливи или тайни врагове. Колкото и да е странно, те са в непосредствена близост до вас. Установявайки тяхната самоличност не се опитвайте да изяснявате отношения. Запазете мълчание.

Стрелец – В този ден като че ли всички около вас ще искат да спорят. Ако имате любим човек, постарайте се повече внимание да му отделите. Съвместното общуване и разходки ще ви донесат много приятни мигове. Ако сте сами, то може да очаквате ново запознанство, но проявете и вие малко усилие.

Козирог – Важните дела за известно време отложете. Сега може по много въпроси да се окажете некомпетентни или просто да сгрешите. Не мислете, че винаги сте прави. Вас ви обкръжават също не толкова глупави хора. Вашата арогантност може да обиди някого. Затова пък във връзката с любимия човек ще цари разбирателство.

Водолей – В близко време е необходимо да направите преоценка на взаимоотношенията с някои хора от вашето обкръжение. Но не бързайте да ги елиминирате прибързано. Още не е дошло точното време, всички нюанси не могат да бъдат взети сега под внимание.

Риби – Не можахте да дочакате думи на подкрепа и насърчаване? Възможно е някой да ви изкритикува. Не се разстройвайте. Възприемете случващото се като урок, който ви преподава животът. Скоро слънцето ще изгрее на вашия хоризонт. Внимавайте с алкохола.