Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, очаква ви вълнуваща среща. Скорпиони, нужна ви е почивка

Овен - Денят е благоприятен за активните, но добре обмислени действия и ходове. Постарайте се да не пропускате добрите възможности, които се откриват пред вас. Днес е важно всичко да правите точно навреме.

Телец - Ако успеете да си направите някакъв план за действие, бихте могли да използвате пълноценно възможностите на деня. Съблюдавайте режим на строги икономии и не разточителствайте.

Близнаци - Неочаквана среща може да ви развълнува доста. Много неща зависят от това как ще се развият събитията. Не изпадайте в прекален ентусиазъм. Наблегнете на практичната страна на нещата.

Рак - Денят е благоприятен, а вие сте непредсказуеми. Трудно може да се предвидят вашите реакции. Постарайте се да се освободите от излишните ангажименти и доколкото можете, прекарайте деня в пълно спокойствие.

Лъв - Днес ще се опитвате да давате тон за “хорото”. По-възрастни от вас хора може да ви създават проблеми. Вашите делови амбиции няма да донесат очакваните резултати. Отделете време и на себе си и го посветете на вашите интереси.

Дева - На работното място ще се наложи да помагате на колеги. Ще трябва да рискувате заради някои свои планове. Внимавайте за качеството на храната и лекарствата, срока им на годност, защото са възможни натравяния.

Везни - Пред вас ще стоят различни варианти. Изберете най-удачния и най-добрия. Недоброжелателни хора ще ви създадат определени трудности и въпреки това вие ще успеете да се справите с повечето неща.

Скорпион - Прехвърляте по-голямата част от домашните проблеми и задължения върху партньора си, който недоволства в себе си. Ще се почувствате леко изморени и без тонус. Нужна ви е хубава почивка.

Стрелец - Днес комуникационната натовареност ще ви дойде в повече. Вашето мнение ще заинтересува някои конкретни личности. Ще прекарате хубави моменти с приятен за вас човек. Възможни са финансови изненади.

Козирог - На работното място се уповават на вас относно някои дела. Прекаленото внимание и угодничене на близки до вас хора започва да ви омръзва и не е изключено да ви изкарат точно днес от равновесие.

Водолей - Ще се опитате да излезете от рамките на установените отношения. Във вас назрява вътрешен бунт против някои наложени ви правила. Не забравяйте обаче, че човекът до вас също има някакви чувства.

Риби - Ще поставите някои хора пред свършен факт и това ще ограничи техните възможности за действие. С това може да си спечелите тяхната неприязън. Проява на малко такт и деликатност могат да позамажат положението.