Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес ще бъдете споходени от вдъхновението. Интересен дневен сюжет за Лъвовете

Овен - Стремете се да прекарате деня спокойно, с чувство за хумор и не се опитвайте да заемете лидерските позиции на всяка цена. Не се доверявайте на посредници. Ще се окаже, че днес сте много добри в анализирането и правенето на изводи.

Телец - Добрите отношения с постоянният ви партньор ще останат стабилни, но ще ви се отрази някакво обстоятелство, което ще се появи съвършено неочаквано. Предложенията ви към останалите ще бъдат приети доста скептично от тях.

Близнаци - Днес ще бъдете споходени от вдъхновението. Ако ви се удаде да го изживеете, бихте могли да създадете цял шедьовър. Имате всички основания да предполагате, че денят ще се окаже благоприятен за набелязаните от вас действия.

Рак - Раците ще са склонни днес да изпитват безпокойство, страхове и тревоги, което пък може да стане причина за тяхното безсъние. Добре е да се избягва употребата на лекарства, ако не е крайно наложително и алкохол също.

Лъв - Мнозина ги очаква твърде интересен дневен сюжет. Нещата ви ще се подреждат по най-добрият начин. Светъл лъч във вашия ден ще станат комплиментите, които ще получите от противоположния пол/особено при жените/.

Дева - Вас ви очаква прилив на духовни сили, свързан с нови чувства и усещания от контактите ви и общуването с другите хора. В следствие на това някои ще претърпят трансформация на голяма част от мисленето си, което е за добро.

Везни -
Да възстановите вашият енергиен потенциал могат да ви помогнат близкото обкръжение и интелектуалните занимания в дома ви. Безпокойствата ви постепенно ще намалеят. Голяма е възможността обаче да сбъркате, ако вземате прибързани решения.

Скорпион -
Днес може да рискувате, да играете опасни игри, но нека бъде в разумните предели. Късметът ще ви съпровожда и съдбата сама ще ви поднесе ключът към успеха. Предстои нещо интересно и вълнуващо през мнозина.

Стрелец - Имали сте и по-добри дни. Възможно е да се сблъскате с всевъзможни препятствия. Отначало сякаш всичко ще ви се изплъзва от ръцете, но после нещата ще започнат да се нормализират. Избягвайте контакти с неприятни хора.

Козирог - Някои от въпросите, които ви вълнуват, ще получат своето развитие. Бъдете предпазливи, тъй като поради лекомислие и неразумност рискувате да се заплетете в неприятни ситуации. Някои чувства във вас могат да бъдат провокирани да се събудят отново.

Водолей - Липсата на свободно време при вас ще се компенсира от положителните емоции от благоприятното стечение на обстоятелствата. Повишена сензитивност и впечатлителност особено при жените.

Риби - Самочувствието ви ще се влияе от начина ви на живот. Необходимо е да избягвате вълненията, напрежението и стресовите ситуации. Гладуването днес е противопоказно. Полезно действие ще окаже контрастния душ.