Автор
Woman.bg

Близначки печелят по 30 000 на месец от дупетата си

Главни действащи лица в днешния ни материал са две близначки на име Дана и Надия Бруна, които сигурно биха накарали Ким Кардашиян да позеленее от яд, не само защото притежават доста пищни дупета, но и защото изкарват от тях по 30 000 долара на месец само от Instagram .

В момента момичетата живеят в Маями и признават, че се издържат изцяло от снимките си, които публикуват в онлайн пространството, като в Instagram имат 1,1 милиона последователи. Отскоро младите дами продават и свои белфита – селфита на задните си части, за които, както сами разкриват, получават доста солидна сума.

"Имаме най-известните задни части в Instagram, а задните части продават доста", казва самата Дейна.

Двете дами, които са родом от Аржентина, признават, че всяка от тях си е правила пластични операции, общата сума от която възлиза на над 60 000 долара. Интересното обаче е, че те не са платили и цент, защото са се разбрали с хирурзите, извършили интервенциите, просто да рекламират тях и клиниките им чрез снимките си в Instagram.

Момичетата са си слагали силиконови импланти, филъри в устните, а всеки месец ходят на процедури с ботокс. Последната интервенция, на която са се подложили, е изсмукване на мазнини от тялото и инжектирането им в задните части, за да бъдат те още по-обемни.

"Това, което показваме в Instagram, е едно нещо, а личният ни живот е съвсем друго нещо. Това е бизнес. Начинът, по който изглеждаме, е бизнес. Нашите тела са работа, както за всяка друга компания."

"Очевидно сме наясно с факта, че тези тела и този имидж няма да са вечни. Ние сме почти на по 31 г., затова трябва да се възползваме сега", завършват изповедта си те.