Автор
Woman.bg

Благотворителен коледен концерт - базар на ''Асоциацията Щастливите и Силни жени''

За трета поредна година Асоциацията на щастливите и силни жени организира благотворителен коледен концерт-базар, целта на който е да подкрепи сбъдването на мечатата на едно дете - големият малък шампион по плуване Петър Божилов да участва в Олимпиадата 2016 година в Рио Де Женейро.

Коледният базар ще се състои на 14 декември 2014 г. от 11.30 до 15.30 часа в клуб Тифани, ул. Денкоглу.

По време на коледния базар гостите и участниците в него ще се насладят на прекрасните изпълнения на талантливите деца от школата за артистични изкуства МузАрто и на вкусна храна, приготвена лично от жените, членове на Асоциацията. Щандовете, разположени на базара, ще предложат на гостите различни коледни изкушения, както и идеи за коледни подаръци. Накратки ще бъдат представени и бъдещите проекти на Асоциацията на щастливите и силни жени.

Асоциацията традиционно подкрепя подготовката на Петър Божилов и тази година отново 10% от печалбата от щандовете на коледния базар ще бъдат дарени за него. До момента той има над 300 медала от местни състезания в България и региона. Целта и мечтата на Петър е класирането за олимпиадата, когато той ще е едва на 16 и половина години.