Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Благоприятен ден за Девите, Скорпионите да се пазят от злото у тях и у околните

Овен- Изгледите са денят да бъде добър, все пак с малката уговорка да не се поддавате на никакви провокации и емоционални предизвикателства. Минутната слабост може да ви струва много. Ще ви споходят интересни идеи.

Телец- Днешният ден е по-скоро ден на отвлечени разсъждения, отколкото на конкретни действия. Ако не се контролирате в действията си, може да имате проблеми. Много от вас ще бъдат обзети от романтични чувства.

Близнаци- Ако се обръщате за съвети, правете го към хора, чийто професионализъм е безспорен по дадените въпроси. В отношенията с близки или роднини могат да настъпят незначителни спорове, които веднага ще потушите.

Рак- В известна степен ще ви завладее нерешителност и колебание. Ще забележите, че вашата самоувереност постепенно се изпарява и отстъпва място на собствената си противоположност.

Лъв- Държите за сега всичко под контрол, но е време да приключите вече с някои дела. Сегашното ви спокойствие и задоволство за съжаление няма да са трайни. Бъдещите си планове правете грижливо и обмислено.

Дева- Като цяло денят е благоприятен. Жизненият ви тонус е достатъчно висок, обаче ще ви липсва нещо стимулиращо. В личните отношения могат да изплуват стари проблеми или разногласия.

Везни- В главите ви се оформят нови идеи, призвани да играят важна роля във вашия живот. Приемайте съветите и предложенията на другите, но първо проверявайте тяхната осъществимост и полезност.

Скорпион- Ден, в който могат да се надигнат вашите пороци, страхове и страсти. Пазете се от злото, което се крие не само у другите, но и у вас. Съществува голяма вероятност лесно да се да поддавате на илюзии, измами и заблуди.

Стрелец- Движещата сила през днешният ден ще бъде вашият алтруизъм. Ще се откажете от едни планове за сметка на други. Препоръчва ви се да преминете на по-лека и разтоварваща диета.

Козирог- Днес ще се проявите като уважаван авторитет. Тъй като сте спечелили вече доверие, ще се допитват до вас за съвети и мнения. В някои отношения трябва да бъдете по- инициативни. Избягвайте безсмислените спорове.

Водолей- Вероятно ще се наложи да вземете на бързо някакви решения. Ако не се чувствате бодри още от сутринта, може би е по-добре да не поемате големи отговорности. В интимните си отношения се постарайте да бъдете нежни и ласкави.

Риби- Днешният ден не е благоприятен за започване на нещо ново, но става за довършителни работи. За повечето от вас ще е характерна разсеяност и унило настроение. Не е подходящо за романтични срещи.