Автор
Woman.bg

Blackstreet в България, за да представят новия химн на Holiday Heroes

Името на първия международен химн на българската благотворителна организация Holiday Heroes е “Carry The Flame”. Парчето е дело на американската R&B банда Blackstreet, която взриви ефира в средата на 90-те с хита си “No Diggity”.

Почти 20 години по-късно Ерик Уилямс, Марк Мидълтън и Джери Ханна идват в България, за да подкрепят празничните герои и да изпълнят за пръв път парчето на живо. Това ще се случи на 4 април по време на благотворителен концерт в реновирания софийски клуб „Дали“.

В “Carry The Flame” Blackstreet не са сами. Включват се още македонската звезда от X-Factor Adria Даниел Каймаковски, Бобо и Веси Бонева. А Southwick е бандата, с която R&B кралете ще забият и останалите си култови парчета.

Всичко това се случва в подкрепа на мисията на Holiday Heroes, които за шести пореден път ще опитат да достигнат до 5 000 български семейства в нужда, за да им подарят един истински празник.

Интервю с Blackstreet ще намерите на този линк: http://vbox7.com/play:828c7d859a

А, билет за благотворителното шоу може да си купите от oфициалната страничка, отразяваща предстоящото събитие : https://holidayheroes.bg/carry-the-flame/