Съботната вечер на 4 април събра в столичния клуб „Дали“ фенове на хитовете от 90-те години и приятели на благотворителната организация Holiday Heroes. Специални гости на вечерта бяха американските R&B легенди и носители на Грами Blackstreet както част от посланиците на Holiday Heroes - Вяра Атова, Драго Симеонов, Евгени Иванов – Пушката, Тони.

Бандата, подкрепена на сцената от Southwick, не само изпълни своите хитове, сред които култовото парче “No Diggity”, но и представи “Carry the Flame”. Чисто нов сингъл, посветен на благотворителната организация Holiday Heroes. След официалното представане на песента, на сцената се качи македонската звезда Даниел Каймакоски, който подгря публиката за живия концерт на Блекстрийт и Southwick. Мей, Ягода Тренева и Деси Андонова също бяха част от програмата на концерта Holiday Heroes 90s трибют.

В разгара на вечерта, публиката за пореден път бе изправена на крака, след като Блекстрийт и Даниел лично поканиха на сцената инициаторът на Holiday Heroes – Майкъл Струмейтис, за да го поздравят за рождения му ден.

По-рано през деня на Лазаров ден, Йоанна Драгнева, Евгени Иванов – Пушката, Ива Екимова и Пламен Николов – Пинко, станаха част от празничната работилница, която организираха Holiday Heroes с Арт Рентал в Mall of Sofia днес. Те боядисаха великденски яйца, заедно с много малчугани, дошли специално за събитието. Всеки можеше да закупи собственоръчно нарисувано яйце, за да може с дарените средства да се закупят продукти за празничните пакети на Holiday Heroes, които другата седмица ще посетят домовете на хиляди семейства в нужда, за да им подарят по-добър Великден.

Международният хим на Holiday Heroes може да видите на този линк : http://vbox7.com/play:322e5cc1be

От понеделник започва и разнасянето на празничните пакети до хиляди семейства в нужда.

Всичко за героите ще намерите на официалния им сайт и във Facebook.