През 2000 г. Дженифър Лопес се запознава с хореографа Крис Джъд по време на снимките на клипа към песента „Love Don't Cost A Thing”. Година по-късно те започват да излизат заедно и след няколко месеца се женят. Бракът им трае само 9 месеца и приключва с бърз развод.

12 години след развода Крис реши да проговори за Дженифър и сватбата...

„Сватбата ни беше пълен цирк. Мисля, че дори няколко души бяха арестувани, защото се опитваха да се покатерят на оградата. Реално ние дори наехме въздуха, а не само мястото”, сподели Джъд за брака с латината в интервю пред UsWeekly.

Четете още: Джей Ло закъсня с 5 часа за снимките на новия си клип

Крис споделя, че фотографите били навсякъде и едно от най-трудните неща за него по време на брака е било именно справянето с папараците.

„Знаете ли, много е трудно. На практика нямаш никаква свобода и лично пространство. Вече не си нормален човек“, сподели Крис.



„Аз знаех какво ме очаква. Трябва да приемеш това и да спреш да се бориш срещу него. Тогава става по-лесно. Много хора не се примиряват и това ги пречупва. При нас това обаче не беше причината за раздялата. Просто не се получи”, обясни хореографът.

Крис коментира и любовния живот на латината в момента, изказвайки се, че не знае защо не се получават нещата при нея. На въпрос „Къде бърка Лопес?“ той не намери точен отговор.



„Не мога да ви дам отговор на този въпрос. Според мен, за да се отдадеш на даден човек и връзка, трябда да я запазиш, да се опитваш да разботиш върхи нея, в противе случай тя се проваля. Човек трябва да прави компромиси и да не се опитва да променя половинката си“, категоричен бе Крис.

В момента Крис е на 45 години, все още се занимава с танци и изкуство и има прекрасно семейство.



* Крис със съпругата си Кели, с която са заедно от 5 години. Двамата са горди родители на момиченце, което се казва Вивиан.

Наскоро Лопес също намекна за отношенията си с Джъд:

„Излизала съм с двама танцьори. Имах кратък брак с Крис Джъд, който е невероятен човек и когото обичам. Другият е Каспър Смарт, с когото тъкмо се разделих. Него също го обичам, той е добър приятел”, бяха думите на латината.

* Каспър и Дженифър

Четете още: Джей Ло на шопинг