Определено може да се твърди, че Кание Уест си има тип, когато става дума за жени.

Преди рапъра да срещне Ким Кардашиян и двамата да вдигнат пищна сватба, той излизаше в продължение на 2 години, а именно от 2008 до 2010-та, с еротичния модел Амбър Роуз.

И Амбър, и Ким притежават доста пищни форми, поради които често биват сравнявани. Последният повод за това бе преди няколко дни, когато Роуз бе забелязана да кара джет в Маями.

Тогава 31-годишната звезда смело демонстрира закръглените си задни части, появявайки се в силно изрязан бански в бебешкорозово.

Чаровната русокоска видимо не се притесняваше от несъвършенствата на фигурата си и искрено се забавляваше на плажа и във водата. Опитен папарак пък успя да заснеме Амбър в гръб върху джета, докато го кара.

Четете още: Амбър Роуз подлуди мъжете с новите си снимки

След като снимката обиколи всички сайтове, с нова сила започнаха сравненията между Роуз и Ким Кардашиян. Несъмнено въпросните кадри много напомнят на фотосите от преди няколко месеца, на които поседналата на лодка реалити дива "небрежно" разкрива пищното си дупе.

Дами, харесвате ли толкова пищни тела? Интересно ни е да разберем и коя от двете звезди притежава по-сексапилна фигура според вас?

Четете още: Секси или не: Ким с космат бански в снега