Красивата Кейт Боусърт и чаровната Ванеса Хъджинс са две от звездите, които ни направиха най-силно впечатление през последния уикенд.

Двете красавици блеснаха по уникален начин на различни светски събития и по принцип не бихме ги сравнявали една с друга, защото всяка притежава уникален чар и моден стил, но последните им две визии много ни допаднаха и донякъде си приличат...

Почитателки сме на макси роклите, които са идеални за всеки един сезон и повод. Разнообразието от модели, материи и най-различни десени и цветове позволява тази дреха да бъде носена при всякакви поводи.

Актрисата Кейт Босуърт определно умее да приковава погледите върху себе си, където и да се появи.



Блондинката рядко прави грешка с избора си на облекло, независимо дали я виждаме в летен аутфит от чифт дънки и тениска или красива вечерна рокля на известна модна марка.

За светското събитие „Gala in the Garden“ преди броени дни Кейт се появи с деликатна бяла рокля с един ръкав. Дрехата е от есенно-зимната колекция за 2014-а на Alexandre Vauthier и подчертава доста слабото тяло на звездата.



Роклята с дължина до земята се открояваше с красиво изрязан гръб и висока цепка в задната част.

Елегантна дреха бе допълнена от вързана на конска опашка коса, изискани обеци и нежен грим.

Четете още: Летищен стайлинг: Визите на Миранда и Кейт

Другата знаменитост, която ни остави без дъх, е невероятната Ванеса Хъджинс.

Ванеса се прочу като едно от добрите девойчета на Disney, участваше в "Училищен мюзикъл" и ролята й определено не беше на лошо и развратно момиче. Сега обаче чаровницатата е вече на 25 години и е по-секси и уверена от всякога!

Вижте нейната визия, с която се появи на събитието Global Green USA GALA в Сан Франциско:



Изключително подходящ избор на дреха за подобно събитие. Зелената рокля и стоеше прекрасно!

Ванеса има самочувствие, стил и сексапил. Харесва ли ви визията на госпожица Секси?

Четете още: Любимата чанта на Ванеса Хъджинс