Бионсе планира да посрещне на белия свят своите близнаци не в болница, а в дома си в Лос Анджелис, пише Radar Online.

Причина за решението на черната дива са нахалните обективи на папараците, които бяха окупирали болничното заведение преди пет години по време на раждането на Блу Айви.


Перлата на соул музиката категорично заяви, че не иска повторно да преживее ужаса от щракащите фотоапарати на безжалостните ловци на сензации.

"След всичко, което преживяха в Ню Йорк, когато се роди Блу Айви, Бионсе и Джей Зи не желаят и да чуят за болница", сподели близък на звездната двойка пред изданието.

Съпругът на Бионсе е застанал твърдо зад решението й. "Джей Зи заяви, че иска раждането да бъде по-малко стресиращо и колкото се може по-спокойно за нея", разказва още източникът пред медията.


Да припомним, че при първото си раждане Бионсе плати 1 млн. долара, за да отдели и опази от папарашки атаки цял етаж в нюйоркска болница. Медицинският персонал пък беше задължен да предава мобилните си телефони още на входа, а всички камери трябваше да бъдат покрити.

Въпреки че до ден днешен се носят слухове, че Блу Айви се е родила с цезарово сечение, Бионсе не признава това. Този път обаче артистичната двойка не можа да отрече факта, че виновник за появата на близнаците е ин витро процедурата, към която те прибегнаха.