Автор
Woman.bg

Бионсе извади на показ двойното си коремче на бебешко парти

Много бременната Бионсе се показа полугола до кръста по време на бебешко парти, което R&B певицата организира в събота в Бевърли Хилс, без да се притеснява, че всеки момент можеше да роди, пише Page six.

Оскъдният традиционен костюм на звездата се състоеше единствено от дълга пола и цветен шал около главата.


35-годишната черна перла, която все още не е разкрила лично пола и датата на термина, бе украсила огромния си корем с голяма индийска татуировка с къна.

Сред гостите на тържеството бяха поканени Ла Ла Антъни и тенис богинята Серина Уилямс, която също е бременна.


На детския купон бяха забелязани още певицата и бивш член на групата Destiny’s Child - Кели Роуланд, както и актрисата Мишел Уилямс.

На снимките от партито ясно се виждат също и майката на Бионсе - Тина Лоусън, както и първородната й 5-годишна дъщеря Блу Айви.

Детски кътове, шатри и голям басейн, многоцветни килими и пъстри възглавници, пръснати из пода, фенери, дървени фигурки на слонове и африкански танцьори бяха част от празничния етно-интериор.

Нека да припомним, че Бионсе предизвика истински фурор със снимката на бременното си коремче, която сподели на профила си в Инстаграм в началото на февруари, и така обяви пред милионите си фенове, че чака близнаци.

Четете още: Бионсе: Бременна и секси