Джей Зи и Бионсе планират да запишат таен албум заедно, съобщава Контактмюзик.

Женената двойка, чиято връзка е източник на множество спекулации в последните месеци, неотдавна завърши турнето си On The Run и вече започнала да работи по нови песни, които се надява да издаде като изненадващ албум по-късно тази година или в началото на 2015 г.

Запознат източник съобщи пред "Ню Йорк Пост", че двамата музиканти се стремят да повторят успеха на последния албум на Бионсе, който беше издаден през декември миналата година и реализира добри продажби, въпреки липсата на реклама и маркетинг.

Албумът "Бионсе" включваше редица хитове, сред които Drunk In Love и XO, а необичайната стратегия по издаването му се превърна във фокус на изследване на Харвардското бизнес училище. Според слуховете новият албум ще бъде придружен от редица видеа и евентуално филм.

Според слуховете двойката скоро ще замине за Париж, където ще завърши световното си турне. В последно време Джей Зи и Бионсе прекарват много време във френската столица и рапърът сподели, че градът е специален за тях, защото "тук се сгодихме и именно тук беше заченато нашето бебе Блу".

Четете ще: Бионсе и Джей Зи си търсят дом в Париж