Музикантското семейство Бионсе и Джей Зи си купиха имот за 5,5 милиона паунда в западната част на Лондон.

В музикалните среди се говори, че двамата се готвят за съвместно турне по-късно тази година, което ще стигне и до Острова. Според слуховете, певците купили дома си в Лондон преди няколко седмици.

"Бионсе и Джей Зи обмислят идеята за дом в Лондон от няколко години. Тази година ще дойдат на турне в Англия, което ще приключи преди края на годината", издава източник на британския вестник "Мирър".

Четете още: Семейното турне на Бионсе и Джей Зи

Макар че и предишните им посещения в Лондон са били повече от прекрасни, двамата са решили да имат собствен дом, а който дъщеря им Блу Айви да играе на воля.

"При предишните си пътувания те оставаха в 5-звездни хотели, а веднъж наеха едно имение. Въпреки че парите не бяха проблем, за тях е важно да имат нещо свое", добавя източникът.

Джей Зи неведнъж е излизал на сцената заедно със съпругата си, дори я придружи на няколко концерта от турнето й Mrs Carter. Миналата седмица "Ню Йорк Пост" съобщи, че двамата ще направят турне заедно. То ще включва 20 концерта и ще започне през юни, а на 4 юли те ще пеят в Ню Йорк, пише БГНЕС.

Четете още: Джей Зи и Бионсе пропускат сватбата на Кание и Ким