Автор
Woman.bg

Бионсе и Джей Зи: Истинска любов или целенасочен ПР?

От няколко седмици насам четем за евентуалната раздялата между една от най-известните двойки в света на шоубизнеса - Бионсе и Джей Зи. Те обаче отговориха на всички слухове по уникален начин на наградите MTV Video Music Awards преди няколко дни.

Бионсе и Джей Зи запушиха устите на всички свои недоброжелатели и игнорираха негативните коментари по техен адрес.

Нека ви припомним, че певицата получи най-престижната награда, която може да получи един изпълнител по време на шоуто, а именно Michael Jackson Video Vanguard Award. Звездата избухна в сълзи, когато на сцената при нея се качиха съпругът й Джей Зи и малката им дъщеричка Блу Айви. Семейство Ноулс-Картър демонстрира силна любов и загриженост един към друг.

Четете още: Джей Зи с мило видео по случай рождения ден на Бионсе (видео)

От седмици се говори, че всичко покрай проблемния им брак е въпрос на ПР, за да се продадат билетите за концертите им. Слуховете за изневери никога не бяха коментирани от Джей Зи, а думите на хора от екипа им, че Бионсе и Джей спят в различни хотели не бяха потвърдени.

Прави впечатление, че майката на Блу Айви е станала много по-активна в социалните мрежи през последните 2 месеца. Тя не спира да споделя свои снимки, на които изглежда щастлива, заобиколена от семейството си.

Всъщност Бионсе постоянно предоставя доказателства, че любовта между нея и Джей Зи е все още жива. Идилия или просто много добре обмислен ПР?

Четете още: Изгубени в рая... Бионсе, Блу Айви и Джей Зи

Четете още: Вижте порасналата дъщеричка на Бионсе и Джей Зи

Бионсе привлече вниманието върху себе си с чисто нова прическа на фестивала Made In America Festival. До нея неотлъчно стоеше Джей Зи. Двамата се появиха заедно в бекстейджа, където си размениха прегръдки и милувки без да се притесняват от камерите. Видимо бе, че 32-годишната красавица сияеше от радост.

Дали промяната във визията на певицата има нещо общо с промяната в личния й живот не можем да кажем, но в случая това няма нищо общо с разбирането, че „нова прическа означава нов мъж“.

Бащата на Бионсе, Матю, заяви, че играта с медиите и ПР стратегиите включват подобни целенасочени „слухове“ и „клюки“.

„За мен това е като триковете от филмите за джедаите. Всички говорят за него. Той може да ви излъже много пъти. Казвам го, защото аз самият съм го правил. Така скачат продажбите на билетите. Последният албум на Соланж се продаде с 200 % повече”, категоричен бе Матю, който вече не е мениджър на Бионсе.

Четете още: Бащата на Бионсе: Разводът с Джей Зи е пиар трик