Терминът на раждане на Бионсе стремително наближава, но тя е все така неотразима и секси.

Изпълнителката на Lemonade публикува снимки в Instagram от шумна и весела вечеря с приятели. От фотосите се вижда, че въпреки наедрялото коремче поп дивата изглежда ослепително в тясната си червена рокля с дълбоко деколте и стилни бижута.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


За да подчертае тоалета си, Би заложи на арт оформление на своите снимки, като ги постави в рамка в същия цвят и нюанс.

Бионсе, 35, е просто спираща дъха с дълга до земята червена рокля на Halston, която разкрива уголемената й от бременността гръд. Тя умело подчертава това свое предимство със златна огърлица Marni, а цялостната й визия се допълва от сандали Prada с коркова платформа.

Близък кадър на певицата разкрива истинската й красота и чар, допълнени от брозново-златисти сенки, подчертани вежди и стотици мини плитчици, които ни пренасят във видеото към парчето й „Formation“.

Четете още: Михаела Филева сама за лятото, Павел й изневери

Червило с цвят бургунди добавя щипка драматизъм във визията на хитовата изпълнителка.

Компания на певицата правеше, разбира се, съпругът й Джей Зи. Сред гостите бяха още Диджей Калед и Лени Сантяго.

На един от кадрите се вижда как кралица Би се консултира с една от сервитьорките за менюто. Доста опасно действие за човек, който в момента се храни като за трима.

През февруари тази година Бионсе обяви своята бременност с артистична снимка в Инстаграм. В обръщението към нея певицата изразява своето щастие и благодарност, че семейството им скоро ще се увеличи.


Бионсе и Джей Зи имат вече една дъщеря, Блу Айви, която е на 5 години.