Нека ви припомним, че наскоро Бионсе и Джей Зи решиха да вдигнат завесата на личния си живот, допускайки милионите си почитатели до най-интимните си моменти.

В началото на месец септември звездната двойка поднови брачните си клетви, а сега те решиха да споделят семейното си щастие с целия свят. Напук на всички слухове за раздяла. Бионсе и Джей са по-щастливи от всякога!

Четете още: Сватбата на Бионсе и Джей Зи след цели шест години!

Прави впечатление, че през последните месеци певицата все по-често споделя свои снимки в социалните мрежи, на които целува и прегръща дъщеря си и е заобиколена от любимите си хора на екзотични места.

Напоследък звездата споделя фотоси и на нейните разнообразни тоалети. Всеки ден нейните фенове могат да се радват на новите й визии.

Последният й тоалет много ни хареса, затова решихме да ви го покажем. Любопитни сме какво мислите за секси визията й.

Нейният стил е едновременно секси и провокативен, но и свеж и закачлив.

Снимките, които Бионсе публикува на сайта си beyonce.com, показват една усмихната, щастлива и стилна жена и майка.

Забелязваме промяна в прическата на певицата, която до преди няколко дни беше с къса коса.

Трябва да признаем, че с дълга вълниста грива ни харесва повече...

Четете още: Бионсе с поредна доза снимки от семейната почивка в Южна Франция (галерия)

Сатенената асиметрична рокля, на която се бе спряла, е на Topshop и й стои страхотно! Бионсе е почитателка на аксесоарите, които и този не липсваха. Тя не веднъж е казвала, че обожава пищните бижута, които несъмнено много й отиват. Дивата носи смели, ексцентрични и иновативни накити и бижута.

Златистите обувки на Christian Louboutin, модел Follies Resille и стилната дамска чанта на Dreyfuss допълваха визията й.