Фитнес моделът Биляна Йотовска прие предизвикателството да премине през над 15 изпитания от кал, вода, огън и лед във второто издание на Legion Run в България. Датата е 29 август, мястото – районът около езерото Панчарево.

Legion Run e незабравимо приключение, което тества духа и тялото на участниците в 5 километра бягане с препятствия. Събитието няма състезателен характер. Не се засича време, няма и победители. Може да се включи всеки, който има навършени 18 години и страст към приключенията. Участниците се записват индивидуално или сформират отбор с колеги и приятели.

Организаторите се гордеят, че над 40 процента от участниците в Legion Run са жени. Нещо повече – дамите демонстрират повече самообладание и психическа издръжливост при препятствия, които разколебават немалка част от мъжете.

Вторият Legion Run се очертава още по-предизвикателен, кален и забавен. Някои от препятствията ще бъдат представени за първи път именно в България.

Билетите за Legion Run са вече в продажба. Сега е моментът да се запишете преди следващото покачване на цените.

За повече информация и актуални новини следете официалния уебсайт на Legion Run, както и страницата на събитието във Фейсбук.