Един от най-популярните американски актьори и продуценти - Били Зейн, отново е в България за снимките на нов филм. Зейн е известен с ролитe си на Джон Уилър в „Туин Пийкс“, Хюи в „Смъртоносна тишина“, Кит Уокър/Фантома във „Фантомът“. Огромна популярност му носи превъплащението на ревнивния съпруг Кал Хокли в „Титаник“, където си партнира с Кейт Уинслет и Леонардо Ди Каприо. Зеленоокият актьор влиза и в кожата на Марк Антоний в тв филм на Холмарк от 1999 г. "Клеопатра". Последният филм с негово участие е екшъна „Снайпер: Призрачен стрелец“, който излезе по световните екрани през август, 2016 г.

Били ще остане известно време в столицата ни. През изминалия уикенд звездата реши ще разпусне с компания в Bedroom Premium Club.


Били Зейн не за първи път посещава елитното заведение, а този път се забавляваше във ВИП зоната с диджей сетовете на DJ DIMO BG& C-FUSION.


На уникалния пърформанс на гостуващите румънски танцьори се наслади и европейската ни шампионка на 100 м бягане Ивет Лалова-Колио.


Тя бе в компанията на свои приятели и на съпруга си Симоне Колио. Атлет №1 на България не спря да се усмихва и танцува през цялата нощ на съседно сепаре до това на холивудската звезда.


До края на месец март в Bedroom Premium Club предстоят уникални партита и гостувания на звезди от световната диджей сцена.

На 25 март меломаните ще се насладят на сетовете на PETER BROWN, а на 29 март в най-елитния нощен клуб ще разпръснe чар и сексапилната и уникалана DJ LADY STYLE.