Бели, жълти, сини, червени и кафяви - цветове подходящи за всяка дама. Именно чорапогащниците придават онзи привкус на женското бедро, от което имаме нужда, за да излезем от скучните и депресиращи есенни дни.

Днес има голямо разнообразие по магазините и ние може да си изберем всякакъв цвят.

Цветният чорапогащник е нещото, което привлича мъжкото внимание и е опасно готин аксесоар.

Четете още: Всички обичат: Ботите на Chloé

Високите жени, които имат строен крак реално могат да носят всякакъв цвят чорапогащник - с и без бродерия. Идеалната стойка на фигурата позволява едноцветни, разноцветни, с малки или големи шарени фигури чорапогащници. Материите са без значение - блестящи, тънки, с матова паяжина или плътна дантела.

Дамите, които могат да се похвалят с перфектна фигура могат да носят плътен клин с дълга туника без никакво притеснение.

Ако обаче имате женствено тяло с пищни извивки и не толкова слаби крака трябва да избягвате да носите чорапогащници с хоризонтално райе/ивици.

Добре е да се спрете на едноцветните модели чорапогащници. Жени с грациозно дупе и обемни бедра може да носят цветни чорапогащници с по-тъмна гама разцветка и задължителни вертикални линии на чорапа. По този начин ще се издължат краката и ще се получи визуален ефект, че те са по-стройни.

Ако сте слабичка и фина жена с момичешко излъчване експериментирайте с по-ярки цветове. Така ще придадете закачливост на вашата цялостна визия.

Определено ще привлечете вниманието към себе си с по-цветен модел чорапогащник. Но гледайте да се придържате към по-семпъл тоалет в един цвят, например в бяло, кафяво или черно. В сила важи правилото - пъстър модел чорапогащи с едноцветно облекло и обратното.

Забавлявайте се с множеството модели и огрейте хората около вас!

Четете още: Victoria's Secret: Нина Добрев е с най-секси стил!