Риана е фен на италианската кухня, нестандартните тоалети и причудливите аксесоари за тяло, глава и лице (татуси, обеци, перуки, бижута...). Смесете всичко това и ще получите една шарена и оригинална звезда, запътваща се към ресторант „Giorgio Baldi“ в Лос Анджелис.

Риана, която на 20 февруари ще навърши 26 години, се прицели в десятката, посещавайки италиански ресторант в Лос Анджелис вчера вечерта.

Всичко по нея ни направи силно впечатление, започвайки от главата и завършвайки със златистите обувки, модел „So Kate” на Christian Louboutin.

Четете още: Визия на деня: Ким Кардашиян

Най-новата прическа, която певицата демонстрира, бе боб с дължина до брадичката и плътен бретон.

Силната очна линия и устните, потопени в бордо се забелязваха от далече...

Забележимо, цветно, интересно – така бихме описали палтото с дължина до земята и широки ръкави, на които Риана се бе спряла. Но не би отивало на всяка една жена, но сексапилната звезда умее да превръща всяка дреха в нещо специално.

Четете още: Риана има фобия от бельо

Под палтото се показваше единствено черно боди, което разкриваше стройните крака на изпълнителката.

Не липсваха обичайните за нея огромни бижута, множество пръстени, дълъг маникюр и гердани, с които се бе накичила барбадоската красавица.

Риана побърза да качи снимки в социалната мрежа, а ние се питаме „Дали бихме отишли така облечени на ресторант?“ Бихте ли, момичета?