Автор
Woman.bg

Бихте ли ги носили: Екстравагантните токчета от Sophia Webster?

Преди броени дни красивият ангел на Victoria's Secret Джордан Дън присъства на светско събитие в Маями, Флорида.

На него тя демонстрира безупречна визия, състояща се от ефектен ансамбъл в две части от пролетно-лятната колекция за 2015 на David Koma и ексцентрични токчета, дело на талантливата София Лебстър.

Изящните обувки на ток, част от тазгодишната есенна линия на модна марка Sophia Webster, представляват истински дизайнерски шедьовър, който нежно съчетава цветове и форми.

Бебешко синьо, наситено розово и електриково синьо в комбинация с бледосини помпони и ръчно изрисуван ток умело създават една пленителна история, потапяща ни в един свят на красота, лукс и екстравагантност.

Младата дизайнерка София Лебстър, която нашумя последната година, дълго време работеше за модна къща Nicholas Kirkwood и с труд и упорство създаде собствен бранд, чиято дебютна колекция – пролет-лято 2013, бе представена септември 2012 година по време на Седмицата на модата в Лондон.

Моделите обувки с модна марка , представляващи истински панаир на цветовете, формите и материите, набързо се превърнаха в аксесоар, предпочитан от звезди като Риана, Бионсе, Нина Добрев, Соланж, Сара Джесика Паркър и Кара Делевин.

Самата София споделя за своите произведения следното: "Моите обувки са за жени, които не се страхуват да изразят своята индивидуалност."