10 звезди прекрачиха прага на Къщата на Big Brother All Stars 2014.Всеки участник беше подложен на детайлен анализ от коментаторите в студиото – Албена Вулева, Влади Въргала, Евгени Минчев и Златка Димитрова.

Новите съквартиранти получиха първата си изненада от Big Brother още при влизането. Те ще бъдат оковани с белезници един за друг до второ нареждане.

Ники Китаеца обеща на зрителите, че този път ще им покаже истинското си аз. Според коментаторите той ще бъде един от стратезите през този сезон. Неразделна от Ники Китаеца ще бъде актрисата Катя Евро, която определя играта като страхотно приключение. Двамата получиха и тайна мисия от Big Brother. Те имаха привилегията да освободят една от другите оковани двойки съквартиранти по своя преценка.


Певицата Бони и актьорът Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото, са втората прикована двойка. Според красивата и гласовита дама Big Brother е училището, където можеш да вземеш скоростен курс по живот. Боби Турбото смята, че чалга културата в България му е попречила да спечели първо място във VIP Dance. Сега има възможност да бъде в пряка близост до представител на поп-фолк индустрията.


Петият Съквартирант в Къщата на Big Brother All Stars е Емо Каменов - Къртицата, който приема Big Brother като изпитание за неговите нерви. Към него с белезници се присъедини жената с характер Петя Буюклиева. „Готова съм на направя прекрасно шоу", заяви на влизане певицата.



Със стратегия за победа прага на Къщата прекрачи и Христо Трифонов, когото зрителите познават от сезона на Big Brother Family. Той ще бъде прикован към следващия Съквартирант - певицата Пламена Петрова, която определя шоуто като уникален социален експеримент.



Скандалната журналистка Калина Паскалева, която се доказа като изкусителка в „Острова на изкушението“, също прекрачи прага на Къщата, за да провери дали може да живее с непознати хора. Big Brother веднага ѝ даде тази възможност, като я окова с „милионера, търсещ съпруга“ и най-известен наследник преди 89-а година - Тодор Славков, който пък иска да поправи неправилното впечатление, което направи на зригелите по време на VIP Brother.



След влизането и на последната двойка в Къщата Ники Китаеца и Катето Евро трябваше да направят своя избор и да определят двойката, който ще получи свобода. Те не знаеха, че съквартирантите имат шанса да ги наблюдават на телевизора във всекидневната. Катето искаше да развърже себе си, но Ники предпочете да освободи Емил и Петя, тъй като според него се чувстват некомфортно заедно. Big Brother обаче поднесе поредната изненада, като заяви, че свободата има своята цена и тя е автоматични номинации за изгонване на Петя и Емо.