Автор
Woman.bg

Безплатни шотове FLIRT на партито на Carl Cox в България

Един от емблематичните и известни DJ в света пристига у нас по покана на Metropolis и парти водката на България FLIRT.

Събитието ще се състои в Зимния дворец на 30 април, като билетите са почти разпродадени.

FLIRT е една от малкото водки в света, произвеждани по новата за сектора технология на пречистване чрез сребърна филтрация. В комбинация с многократната дестилация тя гарантира идеално чиста водка с мек вкус. Парти водката на България гарантира изключително забавление в най-чиста форма за всички фенове на електронната музика.

За познавачите на класическото електронно звучене ще има безплатни шотове и коктейли с FLIRT, а барът е отворен цялата нощ. Очертава се силна вечер за клубната сцена в България с много FLIRT – настроение.

За най-големите купонджии ще има шотове, а през цялата вечер барът на водка FLIRT ще е отворен. Няма нищо по естествено от това партито на годината да бъде подкрепено от парти водката на България.

Carl Cox започва да пуска от 14-годишен. Днес в навечерието на 51-та си година, продължава да го прави със същата енергия и желание. За разлика от повечето си колеги, през годините не изневерява на класическия си стил и не залита по комерсиалното звучене. За България пази спомена как преди 6 години е пускал за първи път тук и при първата песен от възгласите на публиката не е можел да чуе музиката. Затова и няма търпение да се срещне с нея отново

„Музиката на Carl Cox е изкуство. Хубавата водка – също. Нямаше как те да не са на едно и също място”, разказаха от FLIRT. Водката започва да се очертава като основен двигател за подобни събития. Само преди два месеца, подкрепиха TOP 100 DJs World Tour - SOFIA edition със специалното участие на Hardwell, Fedde Le Grand, Sunnery James и Ryan Marciano.