Ако трябва да бъдем напълно откровени, ще признаем, че според скромното ни мнение бременността отива на Фърги!

Очарователна, хубава, подчертаваща красотата на тялото, което ще даде живот със съвършен стил и настроение.

38-годишната певица, която очаква през септември първото си дете от актьора Джош Дюамел, отпразнува знаменито бейби шауър парти в Ел Ей.

Облечена в цветна мини рокличка, съчетана с бели обувки и чантичка с надпис “Say my name” (за скромните 340 паунда) Фърги изглеждаше разкошно.

През изминалата неделя известни лица от шоубизнеса се присъединиха към гостите на Фърги, за да отпразнуват скорошната поява на сина на двойката.

SLS Hotel в Бевърли Хилс приюти популярни лица като Кели Озбърн, Адам Ламбърт, Моли Симс, Перес Хилтън със сина си и моделът Габриел Обри (бащата на дъщерята на Хали Бери).

Кели Озбърн

Адам Ламбърт

Перес Хилтън

На шега или не, Фърги сподели в социалната мрежа, че празнува своя първи не “baby”, а „gayby shower“. И този факт е редно да бъде приет буквално, след като снимковият материал от събитието показва присъствието на множество фигури от гей обществото и шоу бизнес зад океана.

В този ред на мисли трябва да отбележим и изключителното присъствие на гей иконата от 90-те – Ру Поул. Той бе заменил женствените дрехи и перуки с бебешко розов костюм, бели сандали и гладко обръсната глава.

Според американското издание на сп. People партито било издържано в определена цветова тема – черно, бяло и синьо.

Тортата представлявала четириетажно сладко творение, украсено с мече и думата „baby“ като основен акцент в декорацията.

Гостите отпивали от специално създадените за Фърги напитки, наречени Фъргаритас. Освен това, на трапезите било поставено изстудено вино от собствената винена марка на певицата – Ferguson.

Гордият татко Джош