Автор
Woman.bg

Bedroom Beach детонира Слънчев бряг на 18 юли с Рубен Алварес

На 18 юли Bedroom Beach ще посрещне гостите си с тематичното си парти Sparkling sex apeal. Прекрасните и изкусителни момичета от балета Bedroom Ladies ще излязат на сцената от златна рамка и ще демонстрират цялата магия на блестящите си костюми и предизвикателни танци, зад чийто дизайн и хореография стоят Донка Боева и Галя от Сатен.

На 18 юли вечерта зад диджейския пулт ще застане едно от най-големите имена на европейската клубна музика – Рубен Алварес.



Прилагайки разнообразни ефекти, обрати и акапелна музика, Рубен Алварес бързо достига високи позиции в чартовете на Beatport и Traxsource и в испанските и германските денс-чартове. Неговият трак “The Rhythm of Life“ го изстрелва на първо място в чарта Traxsource и на десето място в Beatport. Някои от траковете на Алварез се появяват в списъка на легендарния британски Defected Records. Благодарение на сътрудничеството му с Дейвид Пен, Ив Мураска и Робер Гаез в работата върху лейбъли като Urbana Recordings, Diamondhouse Records и Milk & Sugar Recordings Рубен Алварес се превръща не само в международно име, но и в марка и еталон за качество.



Заедно с известния испанец на 18 юли зад пулта ще бъде и българският му колега DJ Andrew. Неговият стил е смесица от почти всички стилове модерна електронна музика, като Andrew не се се притеснява да експериментира на живо с акапели и лайв инструменти. През над 10-годишната си кариера той работи с най-популярните български артисти и с много чуждестранни гости като Claudio Holze, DJ Livio, Dominic Plaza, Cristian Cambas, Martin Garcia, Sergio Fernandez, Dj Chus, Crazibiza, Finnebassen, Phonique, DJane Sam Divine и др.