От сладка тийнейджърка с накъдрена коса, актрисата с български произход Нина Добрев се превърна в стилна и порастнала жена, сочена за модна икона и всички се опитват да копират нейната визия.

В чест на нейното напускане на любимия сериал „Дневниците на вампира“ този сезон, виж как се промени нейната визия през годините!

Юли 2008-ма

Това беше годината, в която „опушеният грим“ беше на мода и Нина Добрев не пренебрегва тази тенденция. На събитие тя е заложила на този грим, в комбинация със сияйна кожа и nude устни.

Август 2008-ма

Говорейки за тийн двъхновение, няма как да пропуснем Нина Добрев! Тук 26-годишната сега красавица е заложила на руж и леко очертани очи, с които изглежда невинна и по детски щастлива.

Септември 2008-ма

Къдрава косата коса на Нина тук можеш да постигнеш ако сплетеш косата си на плитки и останеш в тях през нощта. Достатъчно е на сутринта да пуснеш косата и да и сложиш лак за коса.

Март 2009-та

През 2009-та благодарение на сериала „Клюкарката“ диадемите се бяха превърнали в абсолютен хит. Затова Нина е решила да заложи на подобна в златен нюанс, като тя е едновременно елегантна и закачлива.

Още по темата четете тук: Допада ли ви: Прасковената рокля на Нина Добрев?

Юни 2009-та

Нина Добрев е сред знаменитостите, които не обичат силния грим, и го показва дори на официално събитие – където е със сенки в натурален цвят и леко подчертани мигли.

Май 2010-та

Тук актрисата отново вдъхновява много тийнейджърки по света, благодарение на визията си, подходяща за абитуриентски бал. Прическата й с вдигната коса и много лак за коса е перфектна за всяко момиче, което иска да изглежда ефектно в звездната нощ.

В днешно време актрисата има визия, която приляга на една истинска Холивудска звезда в червена рокля и вечерен грим. Косата на една страна за светски събития беше визия, която много знаменитости избират и Нина Добрев не остава назад.

Още по темата четете тук: Нина Добрев: Напускам "Дневниците на вампира"