Автор
Woman.bg

Бавачката на Джоли разказва за тъмното й минало

Като голяма част от звездите в Холивуд и Анджелина Джоли е имала тежко детство. Нейната бавачка Кис Ръндъл застана за пръв път пред медиите и разкри болезненото и трудно минало на актрисата.

Кис се е грижела близо 8 години за Джоли и брат ѝ Джеймс, след като е била помолена от най-добрата си приятелка – Маршелин да ѝ помогне с децата през 70-те.

"Тя беше диво дете. Знаех, че един ден ще стане жена, с която другите ще се съобразяват. Обичаше болката и да се чувства на ръба" споделя Ръндъл.

За тъмното минало на актрисата се знае много. Неотдавна личният й дилър излезе с интервю в медиите и показа запис, на който Анджелина е дрогирана и говори объркано.

Четете още: Шокиращо ВИДЕО с дрогираната Анджелина Джоли

Бавачката ѝ обаче признава, че проблемите на актрисата започват от още по-ранна възраст.

„Занесох я на ръце в болницата. Тя беше в една от анорексичните си фази. Не ми призна, но аз разбрах сама. Маршелин се притесняваше, че тя изобщо не иска да яде”, спомня си възрастната жена.

Малката Анджелина Джоли с майка си

Анджелина Джоли като малка с майка си и брат си

Анджелина Джоли с майка си

Нежеланието на Джоли да се храни е било свързано с обидите и поведението на децата в училището ѝ в Бевърли Хилс,пише RadarOnline.

„Тя не се вписваше в средата. Другите ѝ се подиграваха заради големите устни. Момичетата бяха груби и злобни с нея. Тя имаше изваяни рамене, слаба фигура и се движеше като газела”, обяснява Кис.

Анджелина Джоли като дете

Години по-късно Анджи разбира, че майка ѝ има рак. Звездата крие мъката дълбоко в себе си, а на червения килим се държи по странен начин, който отново не е в нейна полза.

През 2001 г. на наградите „Оскар” тя целува страстно по устата брат си Джеймс.

„Денят, в който целуна Джеймс на Оскар-ите, бе първият ден, в който Маршелин влезе в болница, за да лекува рака си. Те стояха целия ден при нея и после заедно се приготвиха за събитието. Никой не знаеше какво се случа в семейството им. Двамата имаха само един друг и своята майка. Връзката им е много силна”, спомни си Кис.

Четете още: Най-сексапилните роли на Анджелина Джоли

Бавачката споделя, че е много горда с Джоли и успехите ѝ:„Тя знае, че я обичам безусловно. Бях до нея всеки ден в продължение на 8 години. Ценя всеки момент и се гордея с нея”, пише BLife.bg.