Бракът на Башар Рахал приключва и актьорът вече не крие, че нищо не го свързва с жена му Калина, която от години живее в САЩ и има успешна журналистическа кариера.

Красивата блондинка е престанала да се бори да събере семейството си зад Океана, където са и децата им, и се е примирила с факта, че Башар ще си остане да живее в България.

Съпругата му вече 3 години все по-рядко можеше да вижда мъжа си заради многобройните му ангажименти у нас в театъра, киното и телевизията.

В София Рахал има успешна кариера, каквато е нейната в САЩ. Освен в българския сериал „Дървото на живота“, той води и тв предаване, участва и в много реклами.

В началото Калина го насърчавала, но в един момент голямото внимание на фенките му, както и фактът, че не се виждат с месеци, започнало да я притеснява. Още повече, че той не давал дори да се спомене за прибирането му в Америка. Така семейството им бавно се разбило и двамата вече обсъждат развода.

„Примириха се, че няма друг изход, защото тази агония продължи твърде дълго. По-добре всеки да си гради щастието, вместо да си пречат”, обясняват близки на Рахал, пред които той вече е признал, че окончателно ще се раздели с майката на двете си деца.