Е, разбира се, бабата носи лопата. Има и плетен от самата себе си елек. Това е онази баба от рекламата на космодиск от преди няколко години. Да, тя е мултифункционална бабка - копае, води хорото, говори на кошмарен диалект и изобщо е мегаинтересна.

Много ме радва, прилича на моята баба. Ако беше неделя, щеше да си е взела и душ. Ох, извинете - да се е изкъпала, пред нея не използвам "да си взема душ", защото ще ме пита защо ще си взимам нов душ, кой ще ми го монтира и т.н. Бабо, бабо, много те обичам. Казвам, МНОГО ТЕ ОБИЧАМ! Да, гласувах. Е, не за тях. Ох, стига сега, важното е, че гласувах. Не съм си продала гласа!

Да, бабо, сега е моментът да си вземеш от ония лотарийни билети, на които изтриваш със стотинка един сектор и моментално разбираш, че не печелиш, но продължаваш, взимаш си още няколко, да, трябва да си настоятелен и да не се отказваш, пак не печелиш, но след това си взимаш още и не печелиш, и пак, но не печелиш, а изведнъж печелиш и, бабо, снимат те за реклама на въпросните билети по телевизията и ти говориш на кошмарния си диалект и си с официалния си пеньоар и с плетеното елече отгоре, разбира се, много си хубава, даже си с изкъпана и накъдрена коса...

Ох, бабо, много те обичам. Готвиш прекрасен боб. И сармите ти са убийствени. Не, спокойно, никой никого не е убил... Казвам, НИКОЙ НИКОГО НЕ Е УБИЛ! Вече съвсем не чуваш. Как да ти разкажа за новото си гадже, пиша си сега с него на таблета, докато ти ми плетеш чорапи. Много е як, праща ми селфита, супер готин е, малко прилича на Фики Стораро, ама с нормални крака.

Е, как ще ми е малка чантата?! Идеално побира телефона, таблета, гримовете, едни резервни тампони и портмонето ми. ТАБЛЕТ, бабо, това е нещо като компютър. Да, навсякъде сме с тези компютри, така е, няма начин. какво е направила Лаура в сериала? Бременна е?! А Алфонсо не бил мъж? Бабо, аз не го гле... Сериозно - Адриана била майка на Хортензия и Алфонсо бил доведен брат и на двете? Сигурна ли си? Това е много вълнуващо.

Да, имам си гадже. Много е хубав, има плочки и BMW. Казвам, ПЛОЧКИ И BMW! Да, да, хубаво е това. И ме кара до мола. Купува ми дрехи, парфюми, а после пием кафе в най-гъзарските кафета, сладурче е той. После гледаме Big Brother. И там има баби като теб, но не са с плетени елечета, използват повече грим от теб и се правят на известни. Не, не се шегувам, точно като теб са. Има и Евгени Минчев. ЕВГЕНИ МИНЧЕВ! Кой ли? Ами, един... Има същата шапка като твоята! Ще ти го покажа, ако обаче ти ми обещаеш да ми изпееш нещо на Иванова. Е, не помня - Лили, Мими, каквато там беше.

Хайде, чао. Скоро пак ще ти пиша!

Автор на материала: Ана Островска