Новото видео на Азис е към парчето "Миконос" и от днес се върти в ефира на Фен ТВ. Песента е по музика и текст на Азис, а аранжиментът е дело на Силвестър Матеев. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов - Люси.

"Не бих снимал нищо без него, дори и да е за световния пазар. Даже ако ще и самият Алмодовар да е зад камерата!"
- подчертава Краля на попфолка.

Звездата на Diapason Records бил категоричен, че не иска да снима видеото на остров Миконос, тъй като това е напълно очаквано. Много държал снимките да се случат в България. Луксозното имение, в което са реализирани кадрите не е хотел или друга сграда, както може би мнозина са помислили, а е частен дом.

Азис много държал в този клип да бъде без капка грим. Това било едно от най-големите предизвикателства за него, тъй като не е свикнал да се появява по този начин. Но накрая останал напълно доволен от резултата.

Азис отново разпалва страстите с горещо мъжко присъствие в новото си видео. Сега, когато целият свят говори за футбол, със сигурност ще заговори и за актуалния клип на Краля, в който участва българския Роналдо - Даниел Златков.

Изборът на модела в клипа "Миконос" не е никак случаен. Преди всичко Краля бил воден от истинското приятелство, което го свързва с футболиста Даниел Златков. Двамата се познават от много време, а освен това Азис е близък и с красивата съпруга на играча на Болуспор (Турция) - Агнес. Изпълнителят не крие, че много им се възхищава като двойка, защото са истински пример за здраво семейство и признава, че техният малък син Марио е най-сладкото момченце на света.

Вижте видеото:

Четете още: Азис: Обиждал съм и съм наранявал хора, за да постигна своето