Автор
Woman.bg

Азис: Аз най-малко имам право да се оплаквам

В последно време Азис заложи на нов имидж и все повече прилича на рапър, но съвсем няма намерение да сменя стила музика, който изпълнява.

"Музиката не, но променям образа си. Както впрочем съм го правил много пъти през годините. А в случая този образ изисква най-малко поддръжка и заради това ми допада най-много. Влизам в банята - душ, после тишърт и джинси, и съм готов за сцената. Няма нужда от грим, нито от прическа" - казва той в интервю за "Труд".

Четете още: Азис кълне: Господ да ти вземе детето!

По повод новия си албум и в отговор на въпрос дали лесно се правят песни в това динамично време, когато всичко се намира в интернет, хитовият певец коментира:

"Аз най-малко имам право да се оплаквам, защото съм щастлив да кажа, че продадох първия тираж и вече се пуска ре-тираж. А в същото време доста дълго време не бях пускал албум. Хората искат да го притежават като диск, като обложка. Който цени музиката, ще си купи диска. А който сваля от интернет... пак не мога да го обвинявам, защото хората са в много тежко финансово положение и... нека свалят песните ми. Нямам против".

Един от най-известните фолк изпълнители у нас твърди, че за промените във външния си вид, за песните, които прави, както и за цялостния си образ се доверява на собствения си усет.

"Това съм аз, моите уши и огледалото пред мен. Моите уши казват коя песен ще стане и коя не. А огледалото - там виждам как изглеждам, какво да облека, какво - не. Нямам помощник за тези неща. Доскоро се допитвах до Николета (Лозанова - б.р.), но по стечение на обстоятелствата вече разчитам само на себе си" - обяснява той.

Четете още: Новият на Азис (снимки)